Gå til innhold

2 Noen fariseere kom og spurte ham: «Har en mann lov til å skille seg fra sin kone?» De ville sette ham på prøve.

Generalsekretær Francisco Viguera (t.v.) i Det chilenske bibelselskap sammen med to evangeliske prester besøker den sammenraste gruven nord i landet. Med seg har de Nytestamenter med personlig hilsen til familiene som våker over sine savnede sønner og ektemenn.

Foto: Generalsekretær Francisco Viguera (t.v.) i Det chilenske bibelselskap sammen med to evangeliske prester besøker den sammenraste gruven nord i landet. Med seg har de Nytestamenter med personlig hilsen til familiene som våker over sine savnede sønner og ektemenn.

Gruvearbeidere innesperret i Chile

05. november 2010.

Familiene til de 33 gruvearbeiderne som fram til 14. oktober satt innesperret i en gruve nord i Chile har mottatt personlige nytestamenter fra Det chilenske bibelselskap.

«Gode bøker skulle være i gode hender» står det skrevet på forsiden av nytestamentet. Generalsekretær Fransisco Viguera besøkte selv familiene til de innesperrede i teltleiren ved siden av gruvene, og han sier at med denne gaven håper han «å gi lys og veiledning i familienes liv, og ønske om Guds velsignelse i den forferdelige situasjonen.»

På den forblåste høyden utenfor teltleiren sto det en rekke med 33 chilenske flagg, hver med navnet på en av dem som satt innesperret flere hundre meter under jorda. Ved foten av flagget brant et lys ved siden av et bønnekort med bønn om frelse.

Jordskjelv i mars
Et jordskjelv med styrke 8,8 på Richters skala rammet de midtre delene av Chile i mars. Landet er vant til jordskjelv. Erfaringen fra bygging av jordskjelvsikre hus og bygninger gjorde at det ble få menneskelige skader, men det var allikevel store materielle ødeleggelser på veianlegg og bygninger. Juan Fernandez-øyene i Stillehavet ble rammet av tsunami i etterkant av jordskjelvet. Det chilenske bibelselskap kom med nødhjelp og bibelmateriell til de rammede på øya.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO