Gå til innhold

21 Den som kjenner mine bud og holder dem, han er det som elsker meg. Og den som elsker meg, skal min Far elske. Ja, også jeg skal elske ham og åpenbare meg for ham.»

Bibelhuset i Haiti raste sammen under det kraftige jordskjelvet i januar. Staben ble ikke skadet, men ødeleggelsene var store. Du kan bidra med din gave til gjenoppbygging og bibelspredning i Haiti.

Foto: Bibelhuset i Haiti raste sammen under det kraftige jordskjelvet i januar. Staben ble ikke skadet, men ødeleggelsene var store. Du kan bidra med din gave til gjenoppbygging og bibelspredning i Haiti.

Noen vitnesbyrd fra Haiti

05. november 2010.

Tre kvinner som alle ble rammet av jordskjelvet på Haiti deler sine vitnesbyrd.

Mie Gisele RocMie Gisèle Roc (52) bor i en teltleir.
- Jeg var i et hus sammen med fire andre da jordskjelvet kom. Vi satt og så på TV. Plutselig styrtet huset sammen over oss. Jeg var den eneste som overlevde og klarte å krype ut av ruinene uten hjelp. Jeg er overbevist om at det er ved Guds nåde jeg overlevde. Bibelen min mistet jeg, og er derfor glad for å ha fått en ny. Det er bare Gud som kan gi meg trøst i den situasjonen jeg lever i nå. Og jeg ber om at andre også kan finne denne trøsten, også de som ikke kjenner Gud.


Irma DieudonneIrma Dieudonné (37)
- Jeg hadde tre barn, men mistet et barn i jordskjelvet. Jeg var på veg hjem med de to yngste da jordskjelvet kom og ødela skolen. Min eldste sønn var begravd i ruinene og jeg var helt knust. På veg hjem gikk jeg innom kirken. I mellomtiden raste også huset mitt sammen. Nå ber jeg til Gud at han gir meg kraft og styrke, og er glad for å ha fått meg en ny bibel. Jeg mistet butikken som jeg drev, og lever nå på almisser fra andre mennesker. Men jeg har tillit til at Gud kan hjelpe meg i tiden framover.


Rosette MatellusRosette Matellus (14)
Rosette arbeidet som hushjelp i en familie, slik mange barn gjør på Haiti.
- Før jordskjelvet hadde jeg et godt liv. Jeg tilhørte en menighet der jeg likte meg godt. Jeg kan ikke lese selv, men andre leser i Bibelen for meg. Det å høre Guds ord gjør at jeg forandrer livet mitt. Nå er lei meg fordi så mange jeg kjente er døde.

Kilde: Det tyske bibelselskap

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO