Gå til innhold

4 Så brøt de opp fra fjellet Hor og tok veien mot Sivsjøen. For de ville gå utenom Edom-landet. Men på veien ble folket utålmodig

Kondolansehilsener fra hele verden kommer inn til Det Norske Bibelselskap. Alexander Schweitzer er områdesekretær for De forente bibelselskaper i Europa og Midt Østen.

Foto: Kondolansehilsener fra hele verden kommer inn til Det Norske Bibelselskap. Alexander Schweitzer er områdesekretær for De forente bibelselskaper i Europa og Midt Østen.

Alexander Schweitzer blir ny områdesekretær i UBS

20. august 2010.

De forente bibelselskaper (UBS) har utnevnt Alexander Schweitzer som ny områdesekretær for Europa og Midt Østen.

Utnevnelsen ble bekjentgjort sist tirsdag i et brev fra generalsekretær Miller Milloy til styremedlemmene for De forente bibelselskaper i Europa og Midt Østen.

Schweitzer er i dag generalsekretær for Den katolske bibelføderasjon (KBF), et fellesskap av uavhengige katolske bibelforeninger og organisasjoner med virksomhet i 134 land.

Nåværende områdesekretær Peter Wigglesworth går av med pensjon innen utgangen av 2010 og etterfølges av Schweitzer i april 2011.

Schweitzer har vært generalsekretær for KBF siden 2002. I sin stilling har han samarbeidet nært med De forente bibelselskaper og andre kristne bibelorganisasjoner.

Hovedformålet for KBF er å fremme og koordinere arbeidet med oversettelse, publisering og distribusjon av bibler blant katolikker. I sitt brev påpekte generalsekretær Milloy at De forente bibelselskaper og KBF har hatt et svært godt samarbeid gjennom mange år. I oktober 2008 signerte de to organisasjonene en felles uttalelse om partnersamarbeid.

Kilde: UBS

De forente bibelselskaper

De Forente Bibelselskaper er et felleskap bestående av 147 nasjonale bibelselskap som jobber aktivt ...
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO