Gå til innhold

12 Jeg takker ham som gjorde meg sterk, Kristus Jesus, vår Herre, for at han viste meg tillit og satte meg til tjenesten,

Kondolansehilsener fra hele verden kommer inn til Det Norske Bibelselskap. Alexander Schweitzer er områdesekretær for De forente bibelselskaper i Europa og Midt Østen.

Foto: Kondolansehilsener fra hele verden kommer inn til Det Norske Bibelselskap. Alexander Schweitzer er områdesekretær for De forente bibelselskaper i Europa og Midt Østen.

Alexander Schweitzer blir ny områdesekretær i UBS

20. august 2010.

De forente bibelselskaper (UBS) har utnevnt Alexander Schweitzer som ny områdesekretær for Europa og Midt Østen.

Utnevnelsen ble bekjentgjort sist tirsdag i et brev fra generalsekretær Miller Milloy til styremedlemmene for De forente bibelselskaper i Europa og Midt Østen.

Schweitzer er i dag generalsekretær for Den katolske bibelføderasjon (KBF), et fellesskap av uavhengige katolske bibelforeninger og organisasjoner med virksomhet i 134 land.

Nåværende områdesekretær Peter Wigglesworth går av med pensjon innen utgangen av 2010 og etterfølges av Schweitzer i april 2011.

Schweitzer har vært generalsekretær for KBF siden 2002. I sin stilling har han samarbeidet nært med De forente bibelselskaper og andre kristne bibelorganisasjoner.

Hovedformålet for KBF er å fremme og koordinere arbeidet med oversettelse, publisering og distribusjon av bibler blant katolikker. I sitt brev påpekte generalsekretær Milloy at De forente bibelselskaper og KBF har hatt et svært godt samarbeid gjennom mange år. I oktober 2008 signerte de to organisasjonene en felles uttalelse om partnersamarbeid.

Kilde: UBS

De forente bibelselskaper

De forente bibelselskaper er et felleskap bestående av 147 nasjonale bibelselskap som jobber aktivt ...
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO