Gå til innhold

2 Hvor lenge, Herre?
Vil du glemme meg for alltid?
Hvor lenge vil du skjule ansiktet for meg?

Kø for å forhåndskjøpe bibler

Foto: Kø for å forhåndskjøpe bibler

Kø for å forhåndskjøpe bibler

20. oktober 2011.

På Frelsesarmeens årskonferanse i juni ble det til tider kø av folk som ville forhåndskjøpe den nye folkebibelen fra Bibelselskapet. Bok&Media og Bibelselskapet var på stevner og leirer i hele sommer med tilbud om å forhåndskjøpe den nye Bibelen som blir lansert 19. oktober.

Prosjektleder for lanseringen av Bibel2011, Dag Kjær Smemo fra Bibelselskapet, informerte årskonferansen om den nye folkebibelen som kommer 19. oktober. Det var stor interesse for lanseringen. De fleste korpsene kunne melde at de allerede var i full sving med å planlegge markeringer for den nye Bibelen.

– Lanseringen gir oss en anledning til å fortelle folk om Bibelen og Bibelens hovedperson, Jesus, sa mange.

– Det er ikke bare Harry Potter og Apple som har sin tilhengere, sa en, og fortalte at de var en gruppe som allerede hadde planer om å overnatte utenfor den lokale bokhandelen natten før lanseringen.

– Bibelen er svært viktig for mange av oss, så vi må bruke denne anledningen til å vise folk at vi gleder oss til den nye Bibelen. Ved hjelp av epost og Facebook skal vi mobilisere hele ungdomsbevegelsen i Frelsesarmeen for denne salgsstarten.

– Vi må ha den nye Bibelen, sa mange. Bibelen er viktig i Frelsesarmeens arbeid. Kommandør Clive Adams etterlyste bibler på møtene.

– På årskonferansen i 2012 vil jeg se at 50% av forsamlingen har med seg sin bibel, og i 2013 vil jeg se at alle har med seg Bibelen, sa kommandør Clive til forsamlingen.

– Vi bruker Bibelen mye i cellegrupper, sa en annen frelsesoffiser. Men det er ofte vanskelig når vi sitter med så mange forskjellige utgaver. Når den nye Bibelen kommer skal vi kjøpe denne oversettelsen til hele gruppen, slik at vi alle leser den samme teksten.

Tekst og foto: Dag K. Smemo

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO