Gå til innhold

13 Er noen av dere vis og forstandig? Da må han vise det i gjerning, i et rett liv preget av den ydmykhet som visdommen gir.

Jarle Råmunddal er generalsekretær i Misjonsforbundet

Foto: Jarle Råmunddal er generalsekretær i Misjonsforbundet

La Bibelen få økt oppmerksomhet i ditt liv!

27. september 2011.

Jarle Råmunddal slår et slag for den nye bibeloversettelsen.

Nå nærmer det seg lanseringsdagen for den nye bibeloversettelsen, 19. oktober. Jeg gleder meg som en unge til å få den nye Bibelen mellom hendene. Vi har allerede forhåndsbestilt tre bibler, en til hvert av barna. Husker godt hvor stas det var for meg den gangen jeg var 11 år og fikk den nye ’78-oversettelsen i gave av mine foreldre. Jeg håper at mine barn vil sette pris på denne overraskelsen. (De vet ikke om det, så jeg hadde satt pris på om det forble en hemmelighet.)

En helt nye bibel gir oss en anledning til å snakke om bibelbruk og bibellesning, både i våre hjem og i våre menigheter. Det er flere menigheter som planlegger ulike arrangement i forbindelse med lanseringen – det synes jeg er en veldig god idé: Bibelmaraton, kulturkvelder, temakvelder osv. På siden http://www.bibel2011.no/ kan en både få gode ideer og se hvilke arrangement som er registrert.

Noe jeg hadde hatt skikkelig lyst til er å få med en hel gjeng og overnattet utenfor bokhandelen natt til 19. oktober, både for å sikre meg en bibel så fort som mulig, og kanskje også laget litt PR for lanseringen. (Dessverre er jeg i USA 19. oktober, men kanskje noen andre kan gjøre noe med denne ideen…)

La ikke denne anledningen gå fra deg til at Bibelen kan få økt oppmerksomhet i ditt liv, i din familie og i din menighet.

Jarle Råmunddal
Generalsekretær i Misjonsforbundet

jramunddal@misjonsforbundet.no

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO