Gå til innhold

13 Er noen av dere vis og forstandig? Da må han vise det i gjerning, i et rett liv preget av den ydmykhet som visdommen gir.

Slik kan norske bønder være med på å reklamere for den nye Bibelen. Fotomontasje: Dag K. Smemo

Foto: Slik kan norske bønder være med på å reklamere for den nye Bibelen. Fotomontasje: Dag K. Smemo

Stor medieinteresse for Bibel 2011

24. oktober 2011.

Mandag 24. oktober har Nationen et hovedoppslag som oppfordrer norske bønder til å reklamere for den nye bibeloversettelsen på rundballer.

Bondelagsleder Nils T. Bjørke sier til nationen.no at han synes utspillet om bibelreklame på rundballer virker å være greit. Han understreker at det nå likevel må bli opp til den enkelte bonde selv å ta stilling til hva han eller hun må gjøre med denne saken. Han legger til at Bondelaget har en kristen formålsparagraf.

Varaordfører for Kristelig Folkeparti i Rennesøy kommune, Jostein Eiane, som også er bonde, mener forslaget Bibelselskapet har svært mye for seg og vil støtte tanken. Han vil også raskt skaffe seg et eksemplar av den nye bibelutgaven, skriver Nationen.

Premie
Bibelselskapet lover premie til de bøndene som leverer de beste reklamebidragene på sine rundballer. Premien er en bibel i stor størrelse til en verdi av cirka 1000 kroner.
Bilder kan sendes til: dks@bibel.no.

Lanseringsgudstjeneste i Domkirken
Søndag 23. oktober overførte NRK P1 høymessen fra Oslo domkirke der Bibel 2011 sto i fokus. Smaksprøver på de nye bibeltekstene ble lest av Edvard Hoem og Anne Kristin Aasmundtveit, mens generalsekretær Stein Mydske holdt prekenen på denne spesielle søndagen.

Du kan fortsatt lytte til gudstjenesten via NRK nettradio (søk etter "Gudstjenesten")

I andre medier
Følg med på den omfattende bibelinteressen via vår nyhetstjeneste på denne siden.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO