Gå til innhold

2 Hvor lenge, Herre?
Vil du glemme meg for alltid?
Hvor lenge vil du skjule ansiktet for meg?

– I år ønsker vi i Bibelselskapet at juleevangeliet skal lyde i alle hjem, sier lanseringsansvarlig for Bibel 2011, Dag Kjær Smemo.

Foto: – I år ønsker vi i Bibelselskapet at juleevangeliet skal lyde i alle hjem, sier lanseringsansvarlig for Bibel 2011, Dag Kjær Smemo.

Bibelens tekster i julen

21. desember 2011.

Bibelselskapet har før jul sendt ut 70 000 magasiner med juleevangeliet og andre bibeltekster knyttet til julen. På www.bibel.no kan interesserte nå også lytte til tekstene - i ny oversettelse.

– Aldri har det vært solgt så mange bibler i Norge som i 2011, jubler lanseringsansvarlig for Bibel 2011, Dag Kjær Smemo.

Men bibelteksten skal helt ut til folket, ikke bare i form av en ny bok i bokhylla. Før jul distribuerte Bibelselskapet 70 000 eksemplarer av julens bibeltekster i et eget hefte som deles ut til besøkende i kirker og forsamlinger i desember. 

Også for dem som ikke selv liker å lese har Bibelselskapet et tilbud: Julens tekster er nå innlest på nynorsk og bokmål - og lagt ut på Bibelselskapets nettsider for gratis nedlastning. Skuespiller Ola B. Johannessen og forfatter Edvard Hoem har sammen med en rekke dyktige bibelformidlere lest inn tekstene.

– Så nå har også dem som ikke har kjøpt seg en ny bibel anledningen til å lese eller lytte til de nye tekstene, sier Smemo som ved årsskiftet avslutter sitt ansvar for bibellanseringsprosjektet.

Fra nyttår fortsetter han i en delt stilling: Samtidig med oppgaver for Det Norske Bibelselskap vil Smemo også ha oppdrag som fotojournalist for De forente bibelselskaper med base i England. Smemo fortsetter også som redaktør for Nytt om Bibelen mer enn tyve år etter at han tok over redaktøransvaret.

Last ned som PDF

Juleevangeliet (PDF)

Bokmål utgave: Rikt illustrert magasin med juleevangeliet, andre bibeltekster knyttet til julen og o...
Les mer

Juleevangeliet (PDF)

Nynorsk utgåve: Rikt illustrert magasin med juleevangeliet, andre bibeltekstar knytte til jula og op...
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO