Gå til innhold

2 Hvor lenge, Herre?
Vil du glemme meg for alltid?
Hvor lenge vil du skjule ansiktet for meg?

Bibelselskapet får et nytt nettsted.

Foto: Bibelselskapet får et nytt nettsted.

Bibelselskapet i nye klær

01. oktober 2013.

Det siste året har Bibelselskapet gradvis innført en ny design, der de ulike virksomhetsområdene profileres under egne merkevarenavn. Nå overføres den nye profilen også til våre nettsider.

Vi er stolte over å presentere vår nye webløsning. Alt tidligere og nytt innhold er gjennomgått og systematisert under de fire merkevarenavnene Bibel.no, Bibelselskapet, Verbum og Bibelgaven. Samtidig er det enkel tilgang fra alle sidene til vår mest besøkte ressurs, Nettbibelen. Også Nettbokhandelen og giversidene kan tilgås via den gjennomgående sidemenyen.

Bibel.no rommet tidligere alle Bibelselskapets virksomhetsområder. Nå rendyrkes denne siden til å omhandle ressursstoff og bakgrunnsstoff knyttet til Bibelen og bibelbruk.

Verbum er Bibelselskapets forlagsvirksomhet, og på Verbums sider finner du oversikt over nye bokutgivelser, anmeldelser og anbefalinger i tillegg til informasjon om manusvurdering og forlagets øvrige arbeidsområder.

Bibelgaven er merkevarenavnet for Bibelselskapets internasjonale misjonsarbeid. Bibelen er grunnlaget for all annen kristen misjon. Vi vil vise dette ved å bringe fortellinger og vitnesbyrd om hvordan Bibelen kan forandre enkeltpersoner, familier og hele samfunn overalt i verden.

Bibelselskapet er overbygningen for alle virksomhetene, og på Bibelselskapets sider vil du finne informasjon om vår historie, våre ansatte - og øvrig kontaktinformasjon.

Vi inviterer alle til å gjøre seg kjent med våre nye websider, og setter selvsagt pris på tilbakemelding fra dere som benytter dere av dem. Ris og ros - både når det gjelder innhold og design kan sendes til nettredaksjonen@bibel.no.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO