Gå til innhold

8 Ha ingen skyld til noen, annet enn det å elske hverandre! Den som elsker sin neste, har oppfylt loven.

Nyheter 2014

God jul!
22.12.14
I julen feirer vi at Jesus blir født. Du kan lese om Jesu fødsel i Juleevangeliet som står i Lukasevangeliet kapittel 2,1-14. Fortellingen som starter med ordene «Det skjedde i de dager…» er en av de mest kjente og kjære tekstene fra Bibelen.
Les mer
God adventstid!
05.12.14
Advent betyr å gjøre kjent at noe skal komme. Advent er med andre ord en tid for forberedelse, da vi gjør oss klar til den og det som skal komme: Jesus og julen.
Les mer
Et utvalg av Nelly Bubes verker til salgs
06.11.14
Vi har gleden av å tilby et utvalg av Nelly Bubes malerkunst til salg i vår nettbutikk. Flere av hennes vakre bilder med motiver fra bibelhistorien er tidligere gjengitt og trykket i bøkene Paradishagen og Himmeltreet.
Les mer
– De syke har medisinske og sjelelige behov
28.10.14
Bibelselskapets innsamlingsaksjon til bibler blant ebolasyke har fått mye oppmerksomhet.
– I løpet av det siste døgnet har vi mottatt svært mange positive tilbakemeldinger, men også noen mer spørrende og kritiske synspunkter på aksjonen, forteller generalsekretær i Det Norske Bibelselskap, Ingeborg Mongstad-Kvammen.
Les mer
Kjærlighetens høysang – Norges mest ettersøkte bibelvers
07.10.14
Det mest populære bibelverset i verden er Johannes 3,16, også kalt «Den lille bibel». Men i Norge er det et annet avsnitt som topper statistikken: «Kjærlighetens høysang» i Første Korinterbrev kapittel 13.
Les mer
– Håpet er eit val
24.09.14
Fader Jihad jobbar for dialog og forståing mellom kristne og muslimar i Syria. Men då krigen braut ut vart ikkje livet enkelt i klosteret Deir Mar Musa.
Les mer
- Start å lese i evangelia
18.09.14
Patriark Filaret er overhovud for den ukrainske ortodokse kyrkja (Kiev-patriarkatet). Patriarken deltok under konferansen mellom religiøse leiarar frå Ukraina og Russland som Bibelselskapet arrangerte i Oslo 9.-12. september.
Les mer
Dialogkonferansen i Oslo: - Vi har nådd vårt mål
12.09.14
– Samtalene har vært positive, og vi ønsker å fortsette dialogen. Slik konkluderte de drøyt 40 russiske og ukrainske lederne for ulike kirke- og trossamfunn som har vært samlet til konferanse i Oslo onsdag og torsdag. Sluttkommunikéet fra konferansen er nå offentliggjort.
Les mer
Odd Bondevik til minne
09.09.14
Budskapet om at Odd Bondevik har fått hjemlov kom ikke uventet. Bibelselskapet har mistet en god venn og kirken har mistet en uredd og ydmyk biskop.
Les mer
Ledere for russiske og ukrainske trossamfunn møtes til samtaler i Oslo
27.08.14
Det Norske Bibelselskap er vertskap når ledere fra ulike trossamfunn i Ukraina og Russland møtes til samtaler i Oslo 9. - 12. september. Konferansen støttes økonomisk av Det Norske Utenriksdepartementet.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO