Gå til innhold

17 Gud, fra jeg var ung, har du lært meg opp.
Jeg forteller fortsatt om dine under.

Kjenner du noen russ i år? Be dem om sjekke ut kristenrussen.no!

Foto: Kjenner du noen russ i år? Be dem om sjekke ut kristenrussen.no!

Kristenruss?

22. september 2016. Av: Åshild Solgaard

Kjenner du noen som er russ i år? Da må du lese dette.

Russetiden kan være en krevende tid for mange. I en tid full av alkohol, sex og pengepress er det vanskelig å stå alene. Kristenrussen står sammen over hele landet, er til stede med den vanlige russen, og utgjør en forskjell for sine medruss!

«Det beste med å være kruss var at jeg kunne være tydelig overfor alle jeg møtte i russetiden om at jeg lever for noe større enn meg selv. Spesielt i en tid der mange velger det motsatte.» (Jørgen Skjegstad, kristenruss 2016)

«Det best med å være Kruss er at du ikke står alene.» (Mona Phillips, kristenruss 2016)

Bibelselskapet er en av organisasjonene som inviterer til en annerledes russetid. Sammen med Laget og Ungdom i Oppdrag ønsker vi å hjelpe unge til å ha en morsom og spennende, men også trygg russetid. Som kristenruss blir de del av et fellesskap med omtrent tusen andre kristne russ i Norge. Dette fellesskapet skal ikke være en liten «kristen boble».

Vi ønsker å se kristenruss som er med på russetreff og fester. Kristenrussen er ikke ment som et alternativ, men et tillegg til russetiden. Det er et fellesskap som kommer sammen på tvers av kirker og skoler. På samlinger og eventer, nyttårsfestivalen AWAKE, misjonsturer i påsken og russetreffet i Kragerø bygges fellesskap både før og i russetiden.

Hvert år organiserer Kristenrussen misjonsturer til ulike reisemål. Her får deltagerne et møte med misjon og en ny kultur. For russekullet 2017 går misjonsturene til Thailand, Island, Colombia, Kirgisistan, India og Ukraina.

Kjenner du noen russ i år? Be dem om sjekke ut kristenrussen.no

Tilbake til innholdsoversikten

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO