Gå til innhold

1 Visdommen har bygd seg hus
og hugget til sine sju søyler.

Nå kan du igjen kjøpe bibler på Coop.

Foto: Nå kan du igjen kjøpe bibler på Coop.

Kjøp Bibelen på Coop Obs

19. april 2017.

I forbindelse med Bibelselskapets 200-årsjubileum i fjor, tok Coop inn bibler for salg. Salget gikk så bra at dagligvarekjeden nå har tatt inn flere bibler.

– Vi synes det er utrolig moro at folk kan handle Bibelen sammen med fredagstacoen, sier forlagsredaktør Petter Kjus Skippervold i Verbum Forlag til Dagen.

Totalt ble det i løpet av to måneder solgt 800 bibler i ulike Coop Obs-forretninger over hele landet i fjor. Det betegnes det som et høyt tall. Nå som 2.000 nye bibler er på vei ut i butikkene, håper Skippervold at salgstallene blir like hyggelige.

Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge, skriver i en epost til Dagen at det er naturlig å ta inn bøker som kundene etterspør.

– Inn mot påske selges mange eksemplarer av Bibelen, og det er bakgrunnen for at vi tar inn dette produktet i forbindelse med høytiden, sier han.

Bibler på pall hos Coop.
Bibler på pall hos Coop.

Bibelsalget hos Coop Obs har fått stor oppmerksomhet i flere av landets medier. Romsdals Budstikke har intervjuet fungerende biskop i Møre, Olav Gading:
– Bibelen er ei bok som godt tåles å bli lest. Jeg synes det er utrolig flott at Coop ønsker å gjøre Bibelen enda mer folkelig, og lett tilgjengelig, sier han til avisa.

Gading forteller at Bibelen er interessant på flere måter, og at det er viktig å ha kjennskap til den.

– Du har det religiøse, men det er også mange ord og uttrykk som vi benytter i dagliglivet som kommer fra Bibelen. Film, litteratur, tv-serier spiller på ulike hendelser fra Bibelen. Det er en viktig bok å kunne noe om, sier han.

Bibelen kan kjøpes i alle landets Coop Obs-butikker.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO