Gå til innhold

13 Er noen av dere vis og forstandig? Da må han vise det i gjerning, i et rett liv preget av den ydmykhet som visdommen gir.

<strong>Dagens bibelord</strong> er tilgjengelig både på papir, pr. e-post og sms.

Foto: Dagens bibelord er tilgjengelig både på papir, pr. e-post og sms.

Ett bibelord hver dag

08. februar 2018.

Det er mange muligheter for å la Bibelen følge deg hver eneste dag gjennom året. Dagens bibelord kan du få både på papir, pr. e-post og sms.

Nesten 10 000 abonnenter mottar gratis Bibelselskapets nyhetsbrev pr e-post med dagens bibelord enten på bokmål, nynorsk eller nordsamisk. Bibelstedene er de samme som hvert år gjengis i Verbum Forlags bestselger, Bibelleseplanen. Klikk her for å tegne abonnement på nyhetsbrevet.

SMS
I tillegg har Mentor Medier (MM) en avtale med Bibelselskapet der de tilbyr dagens bibelord pr. sms. Tjenesten koster kr 2,00 pr. mottatt melding, og 10 prosent av overskuddet går til Bibelselskapets Internasjonale bibelarbeid. For å tegne abonnement, send BIBEL til telefonnr. 1933. Les mer om dagens bibelord pr sms (ekstern lenke).

Bibelkrukken
Bibelkrukken med bibelkort er en moderne form for det mange kjenner som mannakorn, og er en annen inngang til daglig bibellesning. Bibelkrukken og kort på bokmål eller nynorsk er til salgs i Bibelselskapets nettbokhandel.

Apps
 Dessuten foreligger etter hvert atskillige applikasjoner og programvare for lesning på de fleste elektroniske plattformer - og i ulike formater. Les mer om det her.

På papir
Vi anbefaler likevel Bibelen på papir. Standardutgaven av den siste bibeloversettelsen, Bibel 2011, kjøper du her:

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO