Gå til innhold

11 Kort tid etter ga Jesus seg på vei til en by som heter Nain. Disiplene og en stor folkemengde dro sammen med ham.

Foto:

Les Logos 4-18 på PDF

27. september 2018.

Last ned og les de første 14 dagene på bibelleseplanen Logos nr. 4/18. Er du abonnent kan du straks vente deg leseplanen i postkassen eller få tilsendt heftet på e-post. Ikke abonnnent? Les mer om Logos her.

Vi beklager at utsendelsen av Logos nr.4-2018 (oktober, november, desember) dessverre er forsinket ut til abonnentene. Her kan du i mellomtiden laste ned PDF og lese de to første ukene av leseplanen for oktober.

Har du ikke Logos og ønsker å bli abonnent? Send oss en e-post til ordre@bibel.no eller ring oss på tlf 47 97 64 93 og du får tilsendt fire nummer i året til kun 445,- kr.

Er du allerede abonnent og ønsker å få tilsendt Logos digitalt på PDF? Kontakt redaktør Jorunn Sjaastad på logos@bibel.no.

Logos er en daglig bibelleseplan med kommentartekster av høy kvalitet og kommer ut fire ganger årlig (vår, sommer, høst, vinter). Hensikten med Logos er å inspire og oppmuntre deg til daglig bibellesing. Bruker du Logos som din Bibelleseplan for du hjelp til:

  • å la bibelteksten møte tro, liv og tanke.
  • å oppdage Guds store gjerninger.
  • bibelmeditasjon og ettertanke, takk og bønn.

Det som skiller Logos fra andre leseplaner er at vi har utviklet den såkalte «Logos-metoden»:

Les dagens inngress og bibelavsnitt
Oppdag det som står
Grunn på Ordet
Overfør det du har lest til din hverdag
Samtal med andre om det Gud har vist deg


Ved hjelp av refleksjonsspørsmål, daglige andvendelser og spørsmål til samtale leder Logos deg gjennom Guds Ord og utruster troen din i møte med hverdagen.


Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO