Gå til innhold

22 På reisen til Jerusalem dro Jesus fra by til by og fra landsby til landsby og underviste.

Avdelingsleder Helene Fagervik og generalsekretær Paul Erik Wirgenes i Bibelselskapet inviterer til testing av ny nettbibelløsning. (Foto: Dan Aksel Høybråten Jacobsen)

Foto: Avdelingsleder Helene Fagervik og generalsekretær Paul Erik Wirgenes i Bibelselskapet inviterer til testing av ny nettbibelløsning. (Foto: Dan Aksel Høybråten Jacobsen)

Prøv en helt ny nettbibel

08. januar 2020. Tekst: Bjørn H. Hovde

– Nå inviterer vi alle til å være med å teste vår nye bibelleseplattform, sier generalsekretær Paul Erik Wirgenes i Bibelselskapet.

Selv om Bibelselskapets nettbibel snart er 20 år er den mer populær enn noen gang. Inntil 9-10 000 besøkende slår opp i Nettbibelen hver dag. Nå inviteres testere til å prøve ut en ny og forbedret plattform på beta.bibel.no.

– Den nye leseplattformen vil komme med en rekke forbedringer. Det gjelder blant annet funksjonalitet, leservennlighet og mulighet til å lese flere bibeloversettelser samtidig, sier Wirgenes.

Det står fortsatt igjen en del arbeid før den nye Nettbibelen er klar. Til det trenger Bibelselskapet hjelp fra testbrukere.

– Ettersom den nye løsningen ennå er under utvikling, kaller vi den for en beta-versjon, forklarer avdelingsleder Helene Fagervik, og påpeker at hun inntil videre anbefaler nettleseren Chrome for best brukeropplevelse.

For å få tilgang til alle funksjoner bør testerne opprette en gratis personlig konto – med brukernavn og passord.

– Den nye leseplattformen vil med tiden utvides med mer relevant tilleggsstoff, bibeloversettelser til flere språk og studiemateriell, avslører Fagervik.

Fram til den nye løsningen er helt ferdigstilt, vil alle også ha tilgang til den eksisterende nettbibelen på bibel.no.

Gjør deg kjent med Bibelselskapets nye leseplattform for bibeltekst: beta.bibel.no
Test den nye nettbibelen på beta.bibel.no
Innloggede brukere
  • får tilgang til en rekke bibeloversettelser til norsk og andre språk, og mulighet for parallellvisning av flere tekster.
  • kan markere bibelvers og ta egne, personlige notater.
  • får tilgang til bakgrunnsartikler og ekstramateriale

Velkommen som tester.

Synspunkter, melding om feil eller øvrig tilbakemelding skjer til nettredaksjonen@bibel.no


Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO