Gå til innhold

26 Gud sa: «La oss lage mennesker i vårt bilde, så de ligner oss! De skal råde over fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden.»

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
Jan Christian Kielland er kirkens gateprest for ungdom i Oslo. Han er blogger, kronikør i Aftenposten og fast spaltist i gatemagasinet =Oslo.

Foto: Jan Christian Kielland er kirkens gateprest for ungdom i Oslo. Han er blogger, kronikør i Aftenposten og fast spaltist i gatemagasinet =Oslo.

Jan Christian Kielland, gateprest, forfatter og bibelformidler, er ledig for oppdrag!

06. februar 2014.

Jan Christian stiller gratis opp i de sammenhenger han takker ja til å besøke, og skal kun ha dekket utgifter til reise og evt. overnatting.

Gjennom hundrevis av møter med unge mennesker på gaten og innenfor Domkirkens åpne dører har Jan Christian Kielland skaffet seg et unikt erfaringsgrunnlag for å kommunisere Bibelen til ungdom. Han har også gjort et faglig fordypningsarbeid i frigjøringsteologisk bibeltolkning innenfor en Sør-Afrikansk kontekst. På Trosopplæringskonferansen 2013 hadde Jan Christian en engasjerende presentasjon for et fullsatt auditorium. Der formidlet han på en sterk måte hva som er selve nøkkelen til bibelformidling for unge: Å tegne et bilde av de bibelske personene som de unge kan identifisere seg med.

Jan Christian er forfatter av to bøker på Verbum: Åpne dører, som kom i 2013, er fortellingen om to unge mennesker og deres nærmeste relasjoner, om opprør, brudd og forsoning. I boka møter en lavmælt og sterk fortelling om ungdom Bibelen, og begge fortellingene åpner seg på en ny måte. Boka, som er gjennomillustrert, er utprøvd blant unge og velegnet for unge: lederspirer i konfirmantkullet, koret og klubben får stoff til ettertanke og fortellinger til skumringsstundene. Tekster til forandring, som kom for en tid siden, er en innføring i frigjøringsteologisk bibeltolkning og egner seg som studiebok i bibelgrupper, både for ungdom og voksne.

Jan Christian Kielland stiller gratis opp i de sammenhenger han takker ja til å besøke, og skal kun ha dekket utgifter til reise og evt. overnatting. Han har med seg boka Åpne dører, som han selger med 10 % rabatt (kr. 170,-. Ordinær pris kr. 198,-). Overskuddet av boksalget går til Kirkens Nødhjelp.

Kontakt Jan Christian direkte på tlf. 99 23 21 36 eller på Jan.Christian.Kielland@oslo.kirken.no.

Se også

Åpne dører til kirka og Bibelen

Jan Christian Kielland opplever at mange unge ser på kirke og kristendom med et blikk som er spørren...
Les mer

Åpne dører

Jan Christian Kielland

Livsfortellinge... knyttet til bibe...
Les mer 198,-