Gå til innhold

8 Siden sa Kain til sin bror Abel: *«La oss gå ut på marken!»• Og mens de var ute på marken, gikk Kain løs på sin bror Abel og drepte ham.

I Guds hånd
prodNr=9788254309490
status=Utsolgt
lager=0
Utsolgt

I Guds hånd

En vakker liten bok til hjelp i dåpssamtalen eller som en gave på dåpsdagen fra menigheten.

Pris:

58,-

Forum-pris:

51,-

Ikke på lager
ISBN9788254309490
ForlagVerbum
Utgivelseår2004

Beskrivelse

Dåpsbok til foreldre. En vakker liten bok til hjelp i dåpssamtalen eller som en gave på dåpsdagen. Den inneholder enkle tekster, salmer, bønner og bibelvers.

Forfatter

Rolf Steffensen

Rolf Steffensen

(1958) er prest i Den norske kirke.Detaljer

ISBN9788254309490
Språk: Norsk - bokmål
Format15 x 15 cm
Vekt0,183 kg.
Antall sider64
ForlagVerbum
InnbindingInnbundet
AnnetMarvin Halleraker (illustratør)

Anmeldelser

Vårt Land

20. des 2004 av Per Eriksen

Rolf Steffensen og Marvin Halleraker har laget en enkel og vakker gavebok som kan ...

Rolf Steffensen og Marvin Halleraker har laget en enkel og vakker gavebok som kan legges i hendene på foreldrene i forbindelse med dåpshandlingen i kirken

Dåpen er en grunnleggende rite både innen kirken og for menneskene som bærer sine barn til dåp. Det er en handling som både er sakramental og folkelig, både høytidelig og varm. Når man lager en bok om dåpen er det viktig at begge disse aspektene får klinge med. Rolf Steffensen har, sammen med illustratøren Marvin Halleraker, laget en enkel gavebok som kan legges i hendene på foreldrene i forbindelse med dåpshandlingen i kirken. Gjennom korte tekster og enkle tegninger belyses ulike sider ved dåpen, barnet og livet. Tekster fra Bibelen, salmevers og enkle bønner står sammen med Steffensens tekster. Resultatet er blitt en usedvanlig vakker bok. Her er ingenting prangende, verken i størrelse eller fargebruk. Men det er heller ikke behov for det.
Jeg føler at forfatter og illustratør har klart å fange noe av stemningen i dåpshandlingen, og fyller den med ord til visdom og oppmuntring. Et ekstra pluss er det at Den norske kirkes dåpsliturgi følger med som et vedlegg. Dermed kan det tas ut og brukes under dåpshandlingen, eller det kan tas vekk dersom boka brukes i forbindelse med barnedåp i andre kirker.

Av Per Eriksen
Vårt Land

Flere bøker av forfatter

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO