Gå til innhold

13 Han vanner fjellene fra sin høye sal.
Jorden mettes med frukten av din gjerning.

9788254107560
prodNr=9788254107560
status=
lager=2584

Min bildebibel

En barnebibel for aldersgruppen 2 - 8 år med varme og fargerike illustrasjoner.

Pris:

285,-

Forum-pris:

249,-

Mer enn 200 på lager.
ISBN9788254107560
Utgivelseår2017

Beskrivelse

9788254107560.1 Min bildebibel er en stor bildebok med bibelfortellinger. Historiene er fortalt i et enkelt språk som er lett for barna å forstå, og som egner seg godt for høytlesning. Etter hvert kan barna også lese fortellingene selv.

De varme og fargerike illustrasjonene er fulle av detaljer som barna straks legger merke til. Menneskene er uttrykksfullt fremstilt og viser tydelig oppriktige følelser som ømhet, mot, frykt og undring. Kombinasjonen av tekst og illustrasjoner stimulerer barnet og den voksne som leser, til å snakke sammen om fortellingen.

Fra Det gamle testamentet finner du de kjente fortellingene om Noah, Abraham og Daniel, men også mindre kjente historier som byggingen av Jerusalems murer under ledelse av Nehemja. Fortellingene fra Det nye testamentet handler fremfor alt om Jesu liv. Andre historier og også tatt med, blant annet om Paulus' reiser og om Johannes' åpenbaring.

For de voksne finnes det bak i boka en historisk oversikt og en liste over bibelske begreper.

Min bildebibel er laget med tanke på barn i alderen 2 til 8 år. Tekstene er skrevet i et samarbeid mellom seks erfarne barnebokforfattere som gjenforteller bibelfortellingene i korte trekk så tett opp til bibelteksten som mulig.

Boka er illustrert av Marijke ten Cate, en nederlandsk illustratør som har laget en rekke kjente bildebøker. Teksten er oversatt til norsk av Bodil Engen.

Forfatter

Marijke ten CateDetaljer

ISBN9788254107560
OriginaltittelPrentenbijbel
Språk: Norsk - bokmål
Format22,5 x 25 cm
Vekt1,03 kg.
Antall sider184
InnbindingInnbundet
Aldersgruppe2-8 år
AnnetBodil Engen (oversetter)

Anmeldelser

Menighetsbladet Vegen

Bibelselskapet har gitt ut en ny barnebibel Min bildebibel med tegninger av Marjike ten ...

Bibelselskapet har gitt ut en ny barnebibel Min bildebibel med tegninger av Marjike ten Cate. Denne er et lite smykke av en bok med nydelige illustrasjoner som utfyller tekstene som er tilrettelagt for unger i alderen 2 til 8 år.

Illustratøren har studert datidens klær, landskap og bygninger og har prøvd å gi et riktig tidsbilde. Tegningene forteller en historie og har detaljer ungene kan fryde seg over. Menneskene er uttrykksfullt fremstilt og viser oppriktige følelser som f.eks. ømhet, sinne, sorg og glede. Historiene er fortalt i et enkelt og moderne språk som er lett for barna å forstå. Boka egner seg til høytlesning og kan vel så godt bli til berikelse for de store som for de små. Kombinasjonen av tekst og illustrasjoner innbyr til samtale om det som skjer og meningen med det.

Dette er slik en god billedbok skal være. Bak i boka finnes det og en historisk oversikt og en liste over bibelske begreper som kan være til hjelp for de voksne.

Anmeldt av Marianne Konow
Menighetsbladet Vegen, oktober 2009

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO