Gå til innhold

1 Se, Herrens hånd er ikke for kort til å frelse,
og hans øre er ikke for tungt til å høre.

Trøste og bære
prodNr=9788254310700
status=
lager=3

Trøste og bære

Om situasjoner vi kan møte i livet og hvordan vi kan stille opp for hverandre i livets motbakker.

Pris:

298,-

Forum-pris:

261,-

Det er 3 stk på lager.
ISBN9788254310700
ForlagVerbum
Utgivelseår2007

Beskrivelse

Noen ganger i livet står vi utenfor et hus og lurer på om vi skal gå bort og banke på. Vi vet at den som bor der, går igjennom en tung periode. Andre ganger, når det er vårt eget liv som butter imot, trenger vi at noen går skrittene bort til huset der vi selv bor.

Denne boka handler om situasjoner vi kan møte i livet som utfordrer oss - til å hjelpe eller til å ta imot hjelp. Det handler om livet og døden, om unge og gamle, om selvrespekt og respekt for andres grenser. Hvordan kan vi stille opp for hverandre i livets motbakker?

Forfatter

Steinar Ekvik, forfatter

Steinar Ekvik

(1953) er prest og foredragsholder. Han har tidligere vært sykehusprest på Radiumhospitalet og er nå menighetsprest. Han har utgitt en rekke bøker og er kjent fra radioandakten på NRK.Detaljer

ISBN9788254310700
Språk: Norsk - bokmål
Format15,5 x 21,5 cm
Vekt0,44 kg.
Antall sider160
ForlagVerbum
InnbindingInnbundet

Anmeldelser

Kirkeklokken

Møte med livets utfordringer i sorg og glede For de som holder Fredriksstad...

Møte med livets utfordringer i sorg og glede

For de som holder Fredriksstad Blad, er presten Steinar Ekvik et kjent navn. Gjennom sin faste spalte i avisen under vignetten "Trøste og bære" har han skrevet flere tekster som både utfordrer og engasjerer. Nå har han samlet tekstene sine i en bok som heter "Trøste og bære". Det er mange av oss som har opplevd at livet ikke bare byr på medgang, men også på motgang og motbakker. Steinar Ekvik er prest, forfatter og foredragsholder. I sine mange år som sykehusprest har han sittet foran mange pasienter og hørt mye.

Vi står ofte overfor mange situasjoner der vi ikke vet hva vi skal si, eller der vi skulle ønske vi kunne formidle et trøstens ord eller et ord til oppmuntring. Ofte våger vi heller ikke å hjelpe, men flykter unna. Boka "Trøste og bære" gir oss litt innsikt i flere situasjoner vi kan komme oppi i møte med folk som er i sorg. Her er det mye god livsvisdom i beskrivelser av møter mellom og relasjoner til kolleger.

Dette er en viktig bok med små artikler som er lette å lese og gripe tak i. I forordet til boka beskriver forfatteren: "Tanken bak artiklene er å gi bidrag til refleksjon og samtale blant folk flest om hvordan vi kan stille opp for hverandre i nabolag og lokalsamfunn når vi trenger hverandre i livets motbakker. Håper at de kan stimulere til økt frimodighet til å stille opp og våge å gå inn i livets smertepunkter når vi trenger hverandre", skriver forfatteren.

Det handler om å gi hverandre livskvalitet og gode relasjoner i møte med andre mennesker. Boka er hermed anbefalt på det varmeste.

Anmeldt av Geir Møller
Kirkeklokken, september 2008

Flere bøker av forfatter

Ta det som en mann

Når menn og kvinner sørger forskjellig
Les mer 295,-

Tårer uten stemme

Når barn er blant de som sørger
Les mer 298,-

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO