Gå til innhold

18 Hvem er en Gud som du,
en som tar bort skyld og tilgir synd
for den resten han eier?
Han holder ikke evig fast på vreden,
for han vil gjerne vise miskunn.

I Guds tid
prodNr=9788254311318
status=
lager=156

I Guds tid

En klassiker. Forfatteren har gjennom mange tiår vært en av de tydeligste stemmene innen åndelig fordypningslitteratur i Norden.

Pris:

275,-

Forum-pris:

241,-

Det er 156 stk på lager.
ISBN9788254311318
ForlagVerbum
Utgivelseår2009

Beskrivelse

Boka har vært til stor inspirasjon siden den utkom for første gang. Med en andakt for hver dag i året formidler forfatteren sentrale sannheter om Gud og livet.

Wilfrid Stinissen har gjennom mange tiår vært en av de tydeligste stemmene innen åndelig fordypningslitteratur i Norden.

 

En leser sier dette om boka:
"Boka gir meg lyst til å lese bare én andakt pr. dag slik at jeg kan la innholdet ligge i hode og hjerte og være med å prege livet mitt."

Forfatter

Wilfrid Stinissen

Wilfrid Stinissen

(1927-2013) var katolsk prest, karmelittmunk og hadde doktorgrad i filosofi. Han var en av Nordens mest leste forfattere av litteratur til oppbyggelse og veiledning.Detaljer

ISBN9788254311318
Språk: Norsk - bokmål
Vekt0,486 kg.
Antall sider392
ForlagVerbum
InnbindingInnbundet
AnnetDagny Holm (oversetter)

Anmeldelser

Andaktsklassiker

En aktuell, inspirerende og givende andaktsbok en svenske karmelittmunken Wilf...

En aktuell, inspirerende og givende andaktsbok

en svenske karmelittmunken Wilfrid Stinissen er en av de mest populære stemmene innen oppbyggelig litteratur i dag. Årsaken finnes delvis i den enkle tonen han skriver i og delvis i dybden han går inn i stoffet med. I Guds tid er en samling andakter som porsjonerer ut tanker og erfaringer fra livet med Gud og møtet med Bibelen – eller skal vi si liv med Gud og møter med Bibelen. Stinissen er en av de som til tross for stor produksjon lar gudsmøtene framstå nye og friske hver gang.

Det er ikke bare en styrke, men like mye et must, i en andaktsbok. En kort tekst for hver dag, mange av dem med referanser til spesielle bibeltekster, andre med utgangspunkt i menneskelige livsbetingelser eller guddommelige sannheter, gir videre de funderinger og erkjennelser som Stinissen selv har hatt hjelp av på sin egen vei.

I Guds tid kom ut for første gang i 1994. Den er like aktuell, like inspirerende og like givende. Det krever disiplin å følge en andaktsbok dag for dag, slik Stinissen selv anbefaler i forordet, i stedet for å hoppe fram og tilbake og lete etter noe som passer akkurat nå. Men gjør du det, så er munken slett ingen dårlig følgesvenn.

Anmeldt av Kjell-Richard Landaasen
Krigsropet mai 2009, nr 21

Stinissen igjen

Mens det kunne se ut som om det var en viss tørke når det gjaldt nye andaktsbøker på beg...

Mens det kunne se ut som om det var en viss tørke når det gjaldt nye andaktsbøker på begynnelsen av 2000-tallet, kom den svenske karmelittmunken Wilfrid Stinissen med sin I Guds tid, som er blitt en klassiker allerede. Nå – og etter sterk etterspørsel – kommer annet opplag av boken – i sobert, stillferdig omslag.

Wilfrid Stinissen har en av de tydeligste stemmene innenfor åndelig fordypningslitteratur i Norden, og skriver her en andakt for hver dag i året.

Anmeldt av Olav Egil Aune
Vårt Land, 30. mars 2009

Flere bøker av forfatter

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO