Gå til innhold

13 Salig er den som finner Visdommen
og vinner forstand!

Navnepreg

De fleste bibler og bøker kan bestilles med vakkert navnetrykk i gull, men ikke alle omslag egner seg til dette. Preging av navn på omslaget medfører en forlenget leveringstid på ca. 7 virkedager.

navnepreg
De fleste som bestiller navnepreg ønsker en eller to linjer plassert nederst på forsiden eller på baksiden av Bibelen/boka. Ved bestilling av to linjers trykk skrives gjerne navnet først med store og små bokstaver som for eksempel "Åse Hansen", mens dato oftest ønskes på linja under. Dato kan skrives på forskjellige måter, men vi anbefaler følgende skrivemåte: "05. 11. 2012" eller "5. november 2012".

Priser
To linjer kan preges foran eller bak til samme pris. Ønsker du å ha én linje foran og én linje bak vil dette medføre en noe høyere pris. Det samme gjelder bestilling av fire linjers preg. Det er plass til inntil 30 tegn pr. linje. Tjenesten kan også benyttes til andre tekster enn navn - for eksempel en liten hilsen. Dersom preget ønskes på en bok i stort format (for eksempel Olavsbibelen), må det benyttes større skrifttype. Dette er derfor også noe dyrere.

Antall linjer

1 linje 2 linjer 3 linjer 4 linjer 1 linje foran
1 linje bak 
Manuelt
register
Per eksemplar
(inkl. mva) 
210 310 410 510   410  1150

Hvordan bestille navnepreg i Nettbokhandelen
Navnepreg bestilles sammen med boka som skal navnes. Navnepreg er en tilleggstjeneste som må bestilles gjennom vår nettbokhandel og ved det enkelte produkt.

I prinsippet kan det bestilles navnepreg på de aller fleste bøker, men det er bibler, salmebøker og noen andre produkter som egner seg best for dette. For disse biblene og bøkene finner du navnepreg-funksjonen under "Les mer"-lenken ved det enkelte produktet.

Dersom du ønsker navning av en bok der denne funksjonaliteten ikke er forhåndsvalgt, markerer du for "Vis mulighet for navnepreg på alle bøker midlertidig" i feltet nedenfor. Deretter kan navnepreg-programmet åpnes ved å klikke på "Les mer" også for disse bøkene.

Begrenset returrett
Bøker som er bestilt med navnepreg kan ikke returneres kun med henvisning til angrerettsloven. Ved retur av en bok med navnepreg vil du bli fakturert for de faktiske merkostnader dette påfører Bibelselskapet.

Det er ca en uke lenger leveringstid på disse produktene.

Navnepreg

Det er lang tradisjon for å gi en bibel eller salmebok som gave - særlig ved konfirmasjon, men også ved bryllup eller i forbindelse med andre merkedager. I en slik sammenheng ønsker man gjerne å prege omslaget med et navn eller en hilsen. Nå har vi gjort det enklere for deg, du kan selv bestille denne tjenesten online.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO