Gå til innhold

18 Hvem er en Gud som du,
en som tar bort skyld og tilgir synd
for den resten han eier?
Han holder ikke evig fast på vreden,
for han vil gjerne vise miskunn.

Alfa Super 2020
prodNr=ALFASUPER2020
status=
lager=16

Alfa Super abonnement

Alfa Super er en bibelleseplan for barn fra skolealder og oppover, og for familier eller andre som leser Bibelen sammen. Årsabonnement kr. 449,-

Før pris:

449,-

Pris:

449,-

Forum-pris:

449,-

ProduktnummerALFASUPER2020

Beskrivelse

Ønsker du å teste ut leseplanen først? Ta kontakt med Bibelselskapet for å høre om vi har en aktiv promoteringskampanje.

  • Abonnementspris gjelder per kalenderår.
  • Menigheter og organisasjoner bes ta kontakt med oss for avtale om rabatter.
  • Informasjon fås ved henvendelse til leder av bibelbruksavdelingen, Helene Fagervik: helene@bibel.no

Bibelselskapet ønsker å inspirere og hjelpe hele familien til å bli bedre kjent med Bibelen. Alfa Super er en bibelleseplan for barn fra skolealder og oppover, og for familier eller andre som leser Bibelen sammen.

Det er mange muligheter for bruken av denne bibelleseplanen. Det er ingen datoer i planen, så rytmen finner dere selv. Barna kan selvsagt også bruke leseplanen for seg selv. Styrken med Alfa Super er at den også henvender seg til oss voksne – med ressurser for samtale om Bibelen mellom barn og voksne. Vi har noen tips når dere skal bruke leseplanen:

  • Finn et tidspunkt som passer dere. Prøv å få en rutine slik at flest mulig kan være med. Mange bruker Alfa Super ved middagsbordet eller når barna skal legge seg. Kanskje blir dette et fast innslag hver gang barnebarna er på besøk?
  • Bruk god tid på bibelteksten og samtalen. Innimellom kan det være ord/uttrykk som må forklares. Vi bruker bibeloversettelsen Bibel 2011. Vi har også Bibelen tilgjengelig på våre nettsider, i ulike oversettelser og målformer.
  • Bruk gjerne bønnen som er satt opp. Egne takke- og bønne-emner kan dere skrive på innbretten. Hold øye med det dere skriver der – og se hvordan Gud svarer.

Alfa Super kommer fire ganger i året. Bli abonnent, så kommer bladet i posten!


Detaljer

ForlagBibelleseringen
ProduktnummerALFASUPER2020
Utgivelseår2019

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO