Gå til innhold

19 Josva sa til folket: «Dere makter ikke å tjene Herren, for han er en hellig Gud. Han er en nidkjær Gud, som ikke bærer over med deres lovbrudd og synder.

Forlenget produksjonstid - navnepreg

Grunnet ferieavvikling vil det ikke preges navn på bibler og bøker i juli måned. Navnepreg bestilt i denne perioden vil utføres i august.
Alfa Super 2020
prodNr=ALFASUPER2020
status=
lager=27

Alfa Super abonnement

Alfa Super er en bibelleseplan for barn fra skolealder og oppover, og for familier eller andre som leser Bibelen sammen. Årsabonnement kr. 399,-

Pris:

399,-

Forum-pris:

399,-

ProduktnummerALFASUPER2020

Beskrivelse

Ønsker du først å bli kjent med leseplanen? Få tilsendt et gratis nummer HER (klikk)*
*gjelder så lenge beholdningen rekker.
  • Abonnementspris gjelder per kalenderår, for resten av 2020 er prisen kr. 99,-
  • Menigheter og organisasjoner bes ta kontakt med Bibelselskapet for avtale om rabatter.

Bibelselskapet ønsker å inspirere og hjelpe hele familien til å bli bedre kjent med Bibelen. Derfor presenterer vi nå nye Alfa Super – en bibelleseplan for barn fra skolealder og oppover, og for familier eller andre som leser Bibelen sammen.

Det er mange muligheter for bruken av denne bibelleseplanen. Det er ingen datoer i planen, så rytmen finner dere selv. Barna kan selvsagt også bruke leseplanen for seg selv. Styrken med denne nye utgaven er at den også henvender seg til oss voksne – med ressurser for samtale om Bibelen mellom barn og voksne. Vi har noen tips når dere skal bruke Alfa Super:

  • Finn et tidspunkt som passer dere. Prøv å få en rutine slik at flest mulig kan være med. Mange bruker Alfa Super ved middagsbordet eller når barna skal legge seg. Kanskje blir dette et fast innslag hver gang barnebarna er på besøk?
  • Bruk god tid på bibelteksten og samtalen. Innimellom kan det være ord/uttrykk som må forklares. Vi bruker bibeloversettelsen Bibel 2011. Vi har også Bibelen tilgjengelig på våre nettsider, i ulike oversettelser og målformer.
  • Bruk gjerne bønnen som er satt opp. Egne takke- og bønne-emner kan dere skrive på innbretten. Hold øye med det dere skriver der – og se hvordan Gud svarer.

Alfa Super kommer fire ganger i året. Bli abonnent, så kommer bladet i posten!


Detaljer

ForlagBibelleseringen
ProduktnummerALFASUPER2020
Utgivelseår2019

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO