Gå til innhold

26 Og han sa: «Med Guds rike er det slik: Det er som når en mann har sådd korn i jorden.

Nyheter

Historisk innvielse av ny sørsamisk bibelbok
12.02.19
Bibelselskapene i Norge og Sverige gir for første gang ut en sørsamisk bibelbok til bruk i hjem, skole, kirke og kulturliv.
Les mer
Ny samisk bibel på Samefolkets dag
04.02.19
Bibelselskapet publiserer nyoversatt samisk bibeltekst 6. februar.
Les mer
Endelig er den her!
28.01.19
Studiebibelen er for alle som ønsker å fordype seg i Bibelens tekster. I alt 38 bibelforskere har bidratt med innledninger til hver av Bibelens bøker og med kommentarer til et bredt utvalg av vers og avsnitt.
Les mer
Lytt til «Bibelbølger» på din smarttelefon!
18.12.18
Bibelbølger er podkasten for inspirasjon, kunnskap og engasjement for Bibelen. I siste episode forteller Dag Kjær Smemo om hvordan Bibelen har vært med å forme norsk språk og dagligtale til tross for at mange kanskje ikke kjenner referansene. Du finner «Bibelbølger» hos disse podkast-tilbyderne:
Les mer
Historisk innvielse av ny sørsamisk bibelbok
26.11.18
Bibelselskapene i Norge og Sverige gir for første gang ut en sørsamisk bibelbok til bruk i hjem, skole, kirke og kulturliv.
Les mer
Det kan bli fint likevel
19.11.18
Ny bok fra prest og forfatter Jostein Ørum. I denne boka tar Ørum oss med inn i historien om Josef fra Nasaret. Selv om livet til tider er krevende, viser Josef at det kan finnes en vei videre, sier Ørum.
Les mer
Gud til hverdags
07.11.18
«Hva er det å være menneske», spør Merete Thomassen i denne boka. Livet blir som regel noe annet enn det vi ble forespeilt. De store drømmene blir sjelden realisert, og det er heller hverdagene som dominerer. Ny andaktsbok i salg nå!
Les mer
Får sin første Bibel som 90-åring
06.11.18
Ho har stått opp klokka tre om morgonen for å koma til bibelutdelinga i dag. Tjuefem år etter at ho kom til tru på Jesus, får 90-årige Man Ha Wen endeleg sin første bibel.
Les mer
Nylansering av apokryfene
01.11.18
En tradisjonsrik samling av bibeltekster er for første gang oversatt til nynorsk!
Les mer
Klassiske bibelhistorier for liten og stor
25.10.18
Husker de legendariske barnebøkene fra Kees de Kort? Kjente bibelhistorer enkelt formidlet med vakre illustrasjoner. Du finner dem i vår nettbutikk.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO