Gå til innhold

1 Se, Herrens hånd er ikke for kort til å frelse,
og hans øre er ikke for tungt til å høre.

Lagerleder i Bibelselskapet, Ole B. Sanengen, tar de nye store biblene i øyesyn. Foto: Dag Kjær Smemo.

Foto: Lagerleder i Bibelselskapet, Ole B. Sanengen, tar de nye store biblene i øyesyn. Foto: Dag Kjær Smemo.

45 000 solgte bibler på tre uker - og nå kommer den i stor utgave

24. april 2013.

Den nye bibeloversettelsen har solgt i hele 45 000 eksemplarer på bare tre uker. Det kvalifiserer til plassering på bestselgerlistene. Denne uken kom en etterlengtet forsyning av Bibelen i stor utgave til Bibelselskapets lager i Hobøl.

Førsteopplaget på 7000 store bibler ankom denne uka fra trykkeriet i Nederland. De store bibelutgavene foreligger både på bokmål og nynorsk og i fire ulike innbindinger i skinn og kunstskinn.

Bestselgeren
Det er standardutgaven, etter hvert kalt "Hjertebibelen" etter omslagsbildet, som har solgt aller best av de nye bibelutgavene, men etterspørselen har også vært stor etter de klassiske utgavene i skinn og kunstskinn.
– Vi har forventninger om fortsatt godt salg. Det har allerede kommet inn mange forhåndsbestillinger på de store bibelutgavene, sier salgs- og markedssjef Odd Petter Tornes.

Lagerleder i Bibelselskapet, Ole B. Sanengen, tar de nye store biblene i øyesyn. Foto: Dag Kjær Smemo.I tillegg til nye opplag av de klassiske biblene vil det i løpet av våren 2012 også lanseres en helt ny og mer moderne designserie av Bibelen.
– Trendutgavene med spreke farger og tidsriktig utforming vil komme i både liten og mellomstor utgave, og de skal være klare i god tid før konfirmasjonssesongen, forsikrer forlagsredaktør Hege Fostvedt.

Årets julegave?
Før den tid forbereder Bibelselskapet seg på julegavesalget. Målet om 100 000 solgte bibler innen utgangen av året ser dermed ut til å være innen rekkevidde. – Vi er svært takknemlige for mottakelsen den nye bibeloversettelsen har fått. Nå håper vi at Bibelen blir årets julegave - en julegave som også blir lest, sier generalsekretær i Bibelselskapet, Stein Mydske.

Navnepreg

Alle bibler og bøker kan bestilles med vakkert navnetrykk i gull.

Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO