Gå til innhold

7 Mye folk dro ut for å bli døpt av Johannes, og han sa til dem: «Ormeyngel! Hvem har lært dere hvordan dere skal slippe unna den vreden som skal komme?

Forlagsredaktør Hans-Olav mørk viser fram Konfirmantbibelen som vant gull under kåringen av Årets vakreste bøker. Til høyre et utvalg av de utskiftbare omslagssidene.

Foto: Forlagsredaktør Hans-Olav mørk viser fram Konfirmantbibelen som vant gull under kåringen av Årets vakreste bøker. Til høyre et utvalg av de utskiftbare omslagssidene.

Gull til Konfirmantbibelen

16. august 2013.

Den spenstige og nyskapende Konfirmantbibelen nådde til topps i klassen "Skjønnlitteratur for barn og unge" under kåringen av Årets vakreste bøker 2013.

"Her er konfirmantenes pensum presentert på en veldig god måte. Til bibel å være er det lagt mye vekt på dekorasjon i denne utgaven, samtidig tror juryen at leken med ulike omslag kan gi ungdommen et eget eierskap til boken."
Slik begrunner Grafill tildelingen av årets gjeveste designpris til Konfirmantbibelen.

Eivind Stoud Platou fra Handverk designbyrå har formgitt boka, Sindre Skeie har forfattet lærebokdelen av Konfirmantbibelen mens forlagsredaktør Hans-Olav Mørk har hatt det redaksjonelle ansvaret for den gullvinnende Bibelen.Les også:


Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO