Gå til innhold

13 Er noen av dere vis og forstandig? Da må han vise det i gjerning, i et rett liv preget av den ydmykhet som visdommen gir.

Forlagssjef Anne Veiteberg anbefaler tre av høstens bøker fra Verbum forlag - enten som julegave til deg selv, eller til en du er glad i.

Foto: Forlagssjef Anne Veiteberg anbefaler tre av høstens bøker fra Verbum forlag - enten som julegave til deg selv, eller til en du er glad i.

Julegavetips fra forlagssjefen

15. desember 2014.

Det nærmer seg jul, og til dem som ennå ikke er helt ferdig med julegavehandelen, har vår forlagssjef, Anne Veiteberg, noen gode julegavetips.

Bibeldikt: Oppdag bibeltekstene på nytt! Og les nyskrevne dikt av kjente og mindre kjente forfattere som har latt seg inspirere av Bibelen. Boka Bibeldikt anbefales på det varmeste til alle med interesse for Bibelen og lyrikk. Du vil bli overrasket, utfordret og beriket i møte med disse tekstene. Bibeltekst og dikt står side om side og følger oss gjennom et helt kirkeår.

Mine tre liv: La deg berøre av boka Mine tre liv av Geir Hellemo! Forfatteren så fram til en tilværelse som pensjonist, men ble plutselig alvorlig syk. Det satte i gang en refleksjonsprosess: Hvilke hendelser i livet har vært viktige? Og har de noe med det religiøse å gjøre? Hellemo skriver ikke om ekstraordinære erfaringer, men formidler en gudstro som henger sammen med det konkrete og kroppslige livet her og nå. Dette er ei bok som setter tankene i sving: Hva har vært viktig i mitt liv?

Enklere, dypere, sannere: Gå inn i jula og det nye året med ei bok preget av den keltiske spiritualiteten! Forfatteren Ray Simpson reflekterer over bibeltekster og gir inspirasjon til en enklere livsstil, et dypere fellesskap og nærhet til alt det skapte. Enklere, dypere, sannere er ei bok til ettertanke og etterfølgelse.

Med ønske om ei god jul og et riktig godt nytt år!

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO