Gå til innhold

27 Deretter gikk Jesus ut. Da fikk han se en toller som het Levi. Han satt på tollboden. Jesus sa til ham: «Følg meg!»

Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29 (Foto: John Hughes).

Foto: Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29 (Foto: John Hughes).

Velkommen til boklansering: Livsarkivet

22. april 2015.

Velkommen til lansering av boka Livsarkivet mandag 27. april kl. 19:00 - 20:30 på Litteraturhuset, Wergelandsvn. 29, Oslo.

Lars H. Gustafsson
Lars H. Gustafsson (f.1942) er en svensk forfatter og barnelege. Han skriver bøker om barn, foreldrerollen, etikk og eksistensielle spørsmål.

Hvordan vil jeg ha det når det blir min tur til å dø? Hvor mye skal jeg bestemme selv, og hvor mye skal jeg overlate til mine nærmeste? Og hva tror jeg på? Finnes det noe mer etter dette? Og hvordan tar vi best vare på det livet vi har igjen her på jorda?

Mange av oss har opplevd hva det vil si å miste noen som sto oss nær og som var altfor unge til å dø. Likevel er det først når vi selv blir eldre eller syke, at spørsmålene trenger seg på og blir mer personlige.

Den svenske forfatteren og barnelegen Lars H. Gustafsson tar oss med på en reise som begynner i det han bestemmer seg for å ta døden på alvor. Reisen ender ved livet her og nå. Og nye perspektiver, håp og livsglede trer fram.

Det blir foredrag ved forfatteren - og samtale ledet av Elisabeth Thorsen, prest i Oslo domkirke. Boka er oversatt fra svensk av Ingvild Røsok. Yvonne Dehnes har vært redaktør for boka.

Arrangementet er åpent for alle interesserte. Inviter med vener og bekjente!

Last ned program

Livsarkivet

Lars H. Gustafsson

En liten bok om liv og død
Les mer 79,-