Gå til innhold

11 Kort tid etter ga Jesus seg på vei til en by som heter Nain. Disiplene og en stor folkemengde dro sammen med ham.

Nå kan du igjen kjøpe bibler på Coop.

Foto: Nå kan du igjen kjøpe bibler på Coop.

Kjøp Bibelen på Coop Obs

19. april 2017.

I forbindelse med Bibelselskapets 200-årsjubileum i fjor, tok Coop inn bibler for salg. Salget gikk så bra at dagligvarekjeden nå har tatt inn flere bibler.

– Vi synes det er utrolig moro at folk kan handle Bibelen sammen med fredagstacoen, sier forlagsredaktør Petter Kjus Skippervold i Verbum Forlag til Dagen.

Totalt ble det i løpet av to måneder solgt 800 bibler i ulike Coop Obs-forretninger over hele landet i fjor. Det betegnes det som et høyt tall. Nå som 2.000 nye bibler er på vei ut i butikkene, håper Skippervold at salgstallene blir like hyggelige.

Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge, skriver i en epost til Dagen at det er naturlig å ta inn bøker som kundene etterspør.

– Inn mot påske selges mange eksemplarer av Bibelen, og det er bakgrunnen for at vi tar inn dette produktet i forbindelse med høytiden, sier han.

Bibler på pall hos Coop.
Bibler på pall hos Coop.

Bibelsalget hos Coop Obs har fått stor oppmerksomhet i flere av landets medier. Romsdals Budstikke har intervjuet fungerende biskop i Møre, Olav Gading:
– Bibelen er ei bok som godt tåles å bli lest. Jeg synes det er utrolig flott at Coop ønsker å gjøre Bibelen enda mer folkelig, og lett tilgjengelig, sier han til avisa.

Gading forteller at Bibelen er interessant på flere måter, og at det er viktig å ha kjennskap til den.

– Du har det religiøse, men det er også mange ord og uttrykk som vi benytter i dagliglivet som kommer fra Bibelen. Film, litteratur, tv-serier spiller på ulike hendelser fra Bibelen. Det er en viktig bok å kunne noe om, sier han.

Bibelen kan kjøpes i alle landets Coop Obs-butikker.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO