Gå til innhold

21 Den som kjenner mine bud og holder dem, han er det som elsker meg. Og den som elsker meg, skal min Far elske. Ja, også jeg skal elske ham og åpenbare meg for ham.»

Bilder fra boka

Her kan du laste ned bildene som er benyttet i boka i full oppløsning:

Kapittel 3

I en landsby i nærheten av byen Zhangjiajie i Hunan-provinsen i Kina har en gruppe kvinner møtt hverandre daglig for å lese høyt fra Bibelen sammen.

Kapittel 3

Kapittel 4

Qin Xiaoping og moren hennes begynte sammen med en nabo å lese Bibelen daglig i 1977. I dag har den lille gruppa blitt til fire menigheter med til sammen 270 medlemmer.

Kapittel 4

Kapittel 5

Meng Xiu Ying og ektemannen Li Yong Fu begynte i 1985 å lese Bibelen daglig i 1985. Snart kom flere og ble med på lesningen. I dag er det en kirke med omkring 1000 medlemmer i landsbyen deres.

Kapittel 5

Kapittel 7

Notatblokka etter en gudstjeneste i en pinsekirke i Lviv i Ukraina viser at taleren har referert til minst femten bibelhistorier i løpet av prekenen.

Kapittel 7

Kapittel 9

«Kirken er hele livet mitt», sier Eshak Salib fra landsbyen Tayeba nær storbyen Minya i Egypt. «Det er så levende at det ikke føles som undervisning i det hele tatt», sier han om bibelundervisningen i...

Kapittel 9

Kapittel 10

Zhang Qinghua og de andre studentene ved bibelskolen i Zhoukou i Henan-provinsen leser Bibelen sammen både morgen og kveld.

Kapittel 10

Kapittel 11

Pastor Gao Jian Wei viser fram den eneste bibelen menigheten i Ningbo hadde igjen etter kulturrevolusjonen 1966–1976.

Kapittel 11

Kapittel 12

«Min tjeneste er å skrive av Bibelen», sier den pensjonerte metodistpastoren Salvador Miranda i Holguin på Cuba.

Kapittel 12

RIK Bibelbruk - En inspirasjonsbok

RIK bibelbruk er skrevet for alle som ønsker å gi Bibelen mer plass – i menigheten, i bibelgruppa og i egen hverdag.Bestill boka her til kun 185,- kr

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO